Безплатна доставка за всички поръчки над 200 лв.

Елек РАНИЦА

от 72 лв. до 278 лв.
Вижте повече

Тактически блузи с ДЪЛЪГ РЪКАВ

от 39 лв. до 144 лв.
Вижте повече

Подаръци СТАТУЕТКИ

от 40 лв. до 100 лв.
Вижте повече

Симулатори на изстрел ОБОРУДВАНЕ

от 99 лв.
Вижте повече

Камуфлажно ОБЛЕКЛО

от 55 лв. до 290 лв.
Вижте повече

Дрехи С ПОДГРЯВАНЕ

от 58 лв. до 315 лв.
Вижте повече

ТЕРМО постелки

от 105 лв. до 234 лв.
Вижте повече

ТЕРМО облекло

от 98 лв. до 479 лв.
Вижте повече

АКСЕСОАРИ за обувки

от 30 лв. до 210 лв.
Вижте повече

ОБОРУДВАНЕ Видеокамери

от 1620 лв.
Вижте повече

GPS ОБОРУДВАНЕ

от 101 лв.
Вижте повече

МЪЖКИ ДРЕХИ планина

от 37 лв. до 402 лв.
Вижте повече

ДАМСКИ ДРЕХИ планина

от 37 лв. до 679 лв.
Вижте повече

УРЕДИ ЗА нощно виждане

от 820 лв.
Вижте повече

ЛОВНИ шуби

от 96 лв. до 679 лв.
Вижте повече

ОБОРУДВАНЕ Бързомери

от 1433 лв. до 3921 лв.
Вижте повече

Ловни дрехи за деца

от 81 лв. до 166 лв.
Вижте повече

Дамски ловни дрехи

от 54 лв. до 1109 лв.
Вижте повече

ЛОВНИ ЯКЕТА

В каталога ни ще откриете водоустойчиви, дишащи, камуфлажни якета, които са сред най-качествените дрехи за лов на пазара. Те ще ви гарантират комфорт и защита при лошо време.

от 50 лв. до 1470 лв.
Вижте повече

Ловни ЕЛЕЦИ

Тези ловни дрехи създават допълнителен комфорт – държат гърба ви топъл и защитен от вятъра, като в същото време имат допълнителни джобове за дребните вещи, които искате да държите под ръка.

от 39 лв. до 689 лв.
Вижте повече

Ловни ПАНТАЛОНИ

Качеството на ловните панталони е изключително важно. Ще откриете модели за лято и за зима, с различни камуфлажни шарки, водоустойчиви, дишащи и еластични.

от 35 лв. до 860 лв.
Вижте повече

Тениски с КЪС РЪКАВ

Да носите дишащо облекло за лов е изключително важно – то извежда потта, като държи тялото ви сухо и затоплено. Моделите тук са проектирани специално за лов, в подходящи цветове и удобен дизайн.

от 24 лв. до 271 лв.
Вижте повече

Ризи ЗА ЛОВЦИ

Сред дрехите ви за лов можете да добавите и удобна риза. Предлагаме ловни ризи с подсилени и водоустойчиви ръкави.

от 32 лв. до 230 лв.
Вижте повече

Ловно ТЕРМО БЕЛЬО

Термобельото значително подобрява защитата на тялото и цялостното преживяване, когато прекарвате дълги часове на открито. Предлагаме качествено, подбрано термобельо за лов, подходящо дори за най-суровите условия.

от 72 лв. до 294 лв.
Вижте повече

Ловен ПОЛАР

Поларите за лов са в задължителния списък със зимни ловни дрехи. Те са топли и едновременно с това дишащи, което ги прави незаменими и в прохладните преходни сезони. В Ловен магазин ще откриете качествени модели, съобразени с особеностите на лова.

от 59 лв. до 623 лв.
Вижте повече

РЪКАВИЦИ за лов

Ръкавиците за лов осигуряват максимална защита за ръцете в студените дни и удобство при стрелба, но могат да имат и допълнителни екстри като възможност за работа с тъчскрийн или водоустойчивост.

от 13 лв. до 245 лв.
Вижте повече

Ловни ШАПКИ

Шапките за лов имат подходящи цветове и са от високотехнологични дишащи материи, които осигуряват топлина дори при дълги часове на открито през зимата или защита от слънцето в горещите дни.

от 6 лв. до 199 лв.
Вижте повече

Яка ЗА ЛОВ

Шал яката за лов е лесен и удобен начин да добавите още топлина към облеклото си, като имате възможност да я махнете винаги, когато пожелаете.

от 10 лв. до 75 лв.
Вижте повече

ЛЕНТА за глава

Ловните ленти за глава са в маскировъчни цветове и са изработени от висококачествени, топлещи и дишащи материали за максимален комфорт при студ и вятър.

от 29 лв. до 63 лв.
Вижте повече

Колани ЗА ЛОВЦИ

Удобството на колана е изключително важно за свободата на движенията по време на лов. Ловните колани в този каталог са с високо качество и са специално разработени за максимален комфорт.

от 16 лв. до 170 лв.
Вижте повече

Топли чорапи ЗА ЛОВ

За да завършите пълния си комплект качествено облекло за лов, изберете добри камуфлажни чорапи – вълнени, памучни, дишащи или чорапи с нагряване.

от 9 лв. до 96 лв.
Вижте повече

Обувки ЗА ЛОВ

Голямо разнообразие от ловни обувки с гортекс и уиндтекс мембрана, с подметка Vibram, водоустойчиви и/или дишащи, изключително здрави и удобни. Насладете се на ловното преживяване в снега със зимни ловни обувки.

от 188 лв. до 685 лв.
Вижте повече

Импрегниращи ПРОДУКТИ

Това са продукти, които ще превърнат почти всяка тъкан в непромокаема и ще замаскират човешките миризми, които карат животните да бягат далече от вас.

от 20 лв. до 59 лв.
Вижте повече

Ловни ГЕТИ

Водонепропускливи, устойчиви на тръни, лесни за слагане и със стабилно закрепване, ловните гети от Ловен магазин ще превърнат лова в лоши условия в истинско удоволствие.

от 95 лв. до 205 лв.
Вижте повече

Ловни БОТУШИ

Непромокаеми ловни ботуши, изработени от здрава и надеждна гума, която ще ви гарантира топли и сухи крака дори в най-мокро, кално и снежно време. Ще откриете ловни ботуши с неопрен или вата, къси и дълги гумени ботуши за лов.

от 62 лв. до 156 лв.
Вижте повече

Чанта за БОТУШИ

Непромокаеми, бързо съхнещи и удобни, чантите за ботуши в Ловен магазин ще ви дадат пълно удобство при пренасяне и съхраняване на сухи и мокри боти и ботуши преди или след лова.

от 43 лв. до 58 лв.
Вижте повече

Непромокаеми ТЕРЛИЦИ

Непромокаемите терлици за лов са удобство за студените и влажни дни. Те осигуряват сухота за краката, дори когато прекарвате часове наред в сняг или кал, за да останете фокусирани върху лова.

от 20 лв. до 60 лв.
Вижте повече

GPS за ловното куче

GPS-и за ловно куче са ви необходими, за да локализирате местоположението на кучето на карта и да стигнете бързо и лесно до него.

от 480 лв. до 1963 лв.
Вижте повече

БИЙПЪРИ за кучета

Бийпърите за ловни кучета ще ви помогнат да знаете къде точно се намира вашият помощник, дори когато не сте в състояние да го видите в гъста гора или мъгла.

от 12 лв. до 778 лв.
Вижте повече

Звукови ПРИМАМКИ

Качествените звукови примамки ще ви спестят преследване на дивеча и ще го накарат сам да дойде на мястото, на което причаквате.

от 66 лв. до 360 лв.
Вижте повече

Телетакт

Това устройство ще ви помогне да дресирате ловното куче ефективно и безопасно. Сигналите, които излъчва, са удобни и за контрол върху животното, когато то е на големи разстояния от вас по време на лов.

от 631 лв.
Вижте повече

Каишки ЗА КУЧЕТА

В Ловен магазин поддържаме голямо разнообразие от текстилни и кожени каишки и поводи за ловни кучета със специално разработен дизайни за удобство за животното и функционалност, от която всеки ловец има нужда.

от 10 лв. до 75 лв.
Вижте повече

ЖИЛЕТКИ за кучета

Специализираните сигнални жилетки за ловни кучета ще ви позволят да виждате кучето си отдалече, дори в мъгла, в зимната гора или в тъмните часове на деня. Имат комфортен дизайн и олекотени материи, за да осигурят максимална грижа за вашия любимец.

от 50 лв. до 490 лв.
Вижте повече

Раници ЗА ЛОВ

Удобните и практични раници са изключително важни за приятното ловуване. Моделите ловни раници от кожа или от специален текстил са разнообразни и осигуряват различни функционалности, за да изберете подходящите за вас.

от 35 лв. до 620 лв.
Вижте повече

Ловни ЧАНТИ

Ловните чанти в каталога ни са по-малки или по-големи, от естествена кожа или високотехнологични материи. Всички те са създадени специално за ловци, така че можете да разчитате на тях във всяка ситуация.

от 19 лв. до 495 лв.
Вижте повече

Термо чанти и постелки ОБОРУДВАНЕ

Тук ще откриете колекция от подбрани, качествени термо чанти за ботуши и кучета, както и затоплящи се постелки за крака или за домашните любимци в автомобила.

от 105 лв. до 210 лв.
Вижте повече

Калъфи за ловни пушки

Калъфите за пушки в специалния ни раздел са с високо качество и перфектна функционалност. Луксозните модели са изработени от естествена кожа и имат красиви ловни декорации. Калъфите от текстил са леки, практични и удобни, дори ако се наложи да ги носите през целия ден.

от 15 лв. до 980 лв.
Вижте повече

Ремъци ОБОРУДВАНЕ

Тук ще откриете качествени ремъци за пушки от естествена кожа или специална тъкан, с изключителна здравина и издръжливост, нехлъзгащи се и регулируеми.

от 14 лв. до 69 лв.
Вижте повече

Бинокли ЗА ЛОВ

В категорията ще откриете качествени италиански бинокли за дневно или за нощно виждане.

от 185 лв.
Вижте повече

Ловна Оптика

Висококачествените италиански оптики за пушка ще гарантират перфектна видимост надалече и идеален прицел за условията, в които ловувате.

от 46 лв. до 1150 лв.
Вижте повече

Ловни УКРИТИЯ

Камуфлажните укрития за лов ще ви позволят да се слеете с околната среда и да станете трудно забележими за животните, като в същото време ги чакате да дойдат при вас в пълен комфорт.

от 111 лв. до 280 лв.
Вижте повече

Столчета ЗА ЛОВ

Сгъваемите столчета за лов са перфектният начин да отпочинете или да останете в засада в удобна позиция дълго време, без да усещате болки в гърба или тялото.

от 35 лв. до 234 лв.
Вижте повече

Калъфи и ПОРТФЕЙЛИ

Качествени, удобни, водоустойчиви калъфи за документи – от това има нужда всеки ловец по време на лов. Ловните ни портфейли са от естествена кожа, с майсторска изработка и красиви тематични декорации, компактни и изключително удобни за носене в джоба.

от 7 лв. до 90 лв.
Вижте повече

ПАЛАСКИ за патрони

Предлагаме изключително качествени и удобни паласки за патрони от естествена кожа, с различен брой места и гравирани ловни мотиви.

от 95 лв. до 131 лв.
Вижте повече

Очила за стрелба

Специализираните очила за стрелба и лов ще повишат видимостта при мъгла и мрачно време, ще ви позволят да виждате по-ясно целта и ще осигурят защита за очите ви при стрелба.

от 16 лв. до 40 лв.
Вижте повече

Ключодържатели ПОДАРЪЦИ

Всеки ловец би се радвал, ако може да носи със себе си любимия си ловен трофей. Страхотните ни ловни ключодържатели с куче, елен, диво прасе, яребица, заек и други животни ще го зарадват истински и ще му напомнят ежедневно за любимото му занимание.

от 12 лв. до 29 лв.
Вижте повече

Ловни МАНЕРКИ

Тук ще откриете ловни манерки с кожен калъф, както и метални манерки с гравирани релефни изображения на животни или планини, които всички ловци харесват. Ловната манерка е изключително удобство за всеки ловец.

от 13 лв. до 37 лв.
Вижте повече

Имате въпроси?

087 888 0759

Имате предложение или искате да ни пишете?

sales@lovenmagazin.bg