Безплатна доставка за всички поръчки над 200 лв.

Транспорт и заплащане

Транспортът на територията на Република България се извършват чрез куриерска фирма ЕКОНТ. Срокът на доставката е от 3 до 7 работни дни за наличните артикули и 14 дни за тези които трябва да бъдат поръчани.

За доставки на територията на Република България, Потребителят заплаща с карта - Visa, Mastercard или в брой с наложен платеж на Доставчика цената на стоките и тяхната доставка в момента на получаването им. Вариантите са следните:

  • Фиксирана цена от 6.90 лв до офис на куриер Еконт за поръчки до 90 лв и до 2 кг за всички онлайн поръчки направени на сайта lovenmagazin.bg за територията на България (само за клиенти на дребно).
  • Фиксирана цена от 8.90 лв до адрес на клиента с куриерските услуги на Еконт за поръчки до 90 лв и до 2 кг за всички онлайн поръчки направени на сайта lovenmagazin.bg за територията на България (само за клиенти на дребно).
  • Безплатна доставка до офис на куриер (Еконт) за всички онлайн поръчки направени на сайта lovenmagazin.bg на стойност над 100 лв. за територията на България (само за клиенти на дребно).

При поръчка на стоки които не са налични и трябва да бъдат доставени от чужбина се изисква предварително заплащане на стоките и транспортните разходи чрез банков превод или заплащане с кредитна или дебитна карта.

Имате въпроси?

087 888 0759

Имате предложение или искате да ни пишете?

sales@lovenmagazin.bg