Безплатна доставка за всички поръчки над 200 лв.

За нас

„Ловен магазин Фавия“ е резултатът от дългогодишен опит и сътрудничество с най-утвърдените италиански фирми и марки в сферата на лова. Начинът и стилът на обличане на италианските ловци винаги се отличава, а при лова с куче най-качественото, което се предлага на световния пазар, е произведено в Италия. Ние взехме най-доброто от най-добрите, за да го предложим на българските ловци и да превърнем страстта им в неподражаемо, класно и комфортно изживяване, подкрепено от последните модни тенденции.

„Ловен магазин Фавия“ е представител на марките Gino Trabaldo, La Nuova Regina и др. В основата на всяка колекция е модерен дизайн и високи технологии за стилни и взискателни ловци, които искат да се откроят.
При нас всеки ще намери не само последните иновации, но и красива практичност, която носи допълнителен стимул и удобство сред природата.

Освен бутиковите марки сме подбрали за вас продукти и брандове на достъпни цени, чието високо качество е проверено от самите нас. Тук ще намерите изключително разнообразие от ловни стоки: облекло, аксесоари, ловна техника, подаръци за ловци.

Обичаме предизвикателствата и ще се радваме да бъдем полезни на българските ловци като направим достъпа им до най-новите тенденции в сферата на лова по-лесен от всякога. Вярваме, че е въпрос на себеуважение и уважение към лова да изглеждаме добре и да направим най-добрия избор, когато става дума за нашата голяма страст.

Вижте

Ловен блог на

Ловен магазин

Повече

Имате въпроси?

087 888 0759

Имате предложение или искате да ни пишете?

sales@lovenmagazin.bg