Безплатна доставка за всички поръчки над 200 лв.

За нас

„Ловен магазин Фавия“ е резултатът от дългогодишен опит и сътрудничество с най-утвърдените италиански фирми и марки в сферата на лова. Начинът и стилът на обличане на италианските ловци винаги се отличава, а при лова с куче най-качественото, което се предлага на световния пазар, е произведено в Италия. Ние взехме най-доброто от най-добрите, за да го предложим на българските ловци и да превърнем страстта им в неподражаемо, класно и комфортно изживяване, подкрепено от последните модни тенденции.

„Ловен магазин Фавия“ е представител на марките Gino Trabaldo, La Nuova Regina и др. В основата на всяка колекция е модерен дизайн и високи технологии за стилни и взискателни ловци, които искат да се откроят.
При нас всеки ще намери не само последните иновации, но и красива практичност, която носи допълнителен стимул и удобство сред природата.

Освен бутиковите марки сме подбрали за вас продукти и брандове на достъпни цени, чието високо качество е проверено от самите нас. Тук ще намерите изключително разнообразие от ловни стоки: облекло, аксесоари, ловна техника, подаръци за ловци.

Обичаме предизвикателствата и ще се радваме да бъдем полезни на българските ловци като направим достъпа им до най-новите тенденции в сферата на лова по-лесен от всякога. Вярваме, че е въпрос на себеуважение и уважение към лова да изглеждаме добре и да направим най-добрия избор, когато става дума за нашата голяма страст.

Ловен магазин Фавия

Вижте

Ловен блог на

Ловен магазин

Повече

Имате въпроси?

087 888 0759

Имате предложение или искате да ни пишете?

sales@lovenmagazin.bg