Безплатна доставка за всички поръчки над 200 лв.

Поръчка и достака

Ползвателят извършва покупко-продажба с Доставчика по следната процедура:

 • Извършване на регистрация в ЕЛЕКТРОННИЯ МАГАЗИН и предоставяне на необходимите данни, ако Ползвателят до този момент няма регистрация;
 • Влизане в системата за извършване на поръчки на ЕЛЕКТРОННИЯ МАГАЗИН чрез идентифициране с потребителско име и парола;
 • Избиране на една или повече от предлаганите стоки от ЕЛЕКТРОННИЯ МАГАЗИН и добавянето им към списък със стоки за покупка;
 • Предоставяне на данни за извършване на доставката;
 • Избор на начин за плащане;
 • Потвърждаване на поръчката.

Ползвателят има възможност да извърши покупка от ЕЛЕКТРОННИЯ МАГАЗИН, без да е задължително регистриран с потребителски профил. Пазаруването като гост, без регистрация в сайта на Доставчика, става по следния начин:

 • Посещение на електронния магазин на Доставчика на адрес www.lovenmagazin.bg;
 • Избиране на една или повече от предлаганите стоки и добавянето им към списъка със стоки за покупка;
 • Предоставяне на данни за извършване на доставката;
 • Избор на начин за плащане;
 • Потвърждаване на поръчката.

Доставчикът се задължава да информира Ползвателя за всички подробности, нередности, неналична стока и т.н. по електронен път или чрез телефонно обаждане на предоставения от Ползвателя телефон за контакт.

Покупко-продажбата се счита за извършена в момента, в който Ползвателят премине през всички стъпки на пазаруването от ЕЛЕКТРОННИЯ МАГАЗИН и получи номера на своята електронна поръчка.

Доставчикът изпраща информация за направената поръчка на електронния адрес на Ползвателя, предоставен по време на извършване на покупко-продажбата.

Доставката на територията на Република България се извършва чрез куриерска фирма ЕКОНТ . Доставката може да бъде направена до офис на ЕКОНТ или до адрес на Ползвателя съгласно заявката.

Всички разходи за куриерски услуги са за сметка на Ползвателя съгласно цените на куриерската фирма ЕКОНТ. За поръчки на стойностнад 200 лв доставката е безплатна.

Доставчикът доставя стоките на посочения от Ползвателя адрес и не носи отговорност в случай, че посочените от Ползвателя данни са неверни или заблуждаващи. Ако Ползвателя не бъде открит на адрес стоката ще бъде доставена в най-близкия офис на куриерската фирма. В случай на неверен адрес втората доставка на адрес се заплаща допълнително от Ползвателя.

Обикновено куриерът доставя стоките в рамките на 3-7 работни дни(с изключение на събота и неделя). В случай на поръчка на неналична стока срокът на доставка е 2 седмици.

В зависимост от наличността на продуктите поръчките включващи повече артикули могат да бъдат изпратени поотделно. Ако Вашата поръчка включва повече от един продукт моля проверете във Вашата поща за повече от един имейл свързан с изпращането стоките които сте поръчали.

При доставката Ползвателят е длъжен да отвори и да провери пратката заедно с куриера за евентуално констатиране на нередности. В случай на констатирани увреждания на стоката се съставя констативен протокол, в който се описва вида и състоянието на пратката. В противен случай стойността на пратката е за сметка на Ползвателя. ЛОВЕН МАГАЗИН не носи отговорност ако уврежданията на стоката не са установени в присъствието на куриер.

Моля за повече информация да се свържете с нас на телефон 0888 788312 или да ни пишете на sales@lovenmagazin.bg

Подготовката за лова е важен момент от ловното преживяване. Насладете му се!

Имате въпроси?

087 888 0759

Имате предложение или искате да ни пишете?

sales@lovenmagazin.bg