Безплатна доставка за всички поръчки над 200 лв.

Търсите ли оригинален подарък за ловец?

1.Спрей за неутрализиране на миризмите и водоустойчивост

Една от идеите които ни идват когато мислим за подарък е хубав парфюм. Ние ви предлагаме точно обратното, което е изключително важно за всеки ловец когато е на лов-спрей неутрализиращ всякакви миризми, който в същото време ще го предпази от вода за да останат дрехите и аксесоарите му, дори и да не са водоустойчиви, винаги сухи.

2.Ловен елек

Това е един от най-желаните подаръци за всеки ловец. С него ще изненадате приятно вашия ловец независимо от вида лов който той практикува. В него той ще може да носи своите патрони, аксесоари, GPS и др. Изборът е голям-от класически елек за лов до най-иновативните предложения на високотехнологичната италианска фирма Trabaldo, олекотени и дишащи, изработени от микс от устойчиви нишки, сред които Dyneema, 15 пъти по-здрава от стоманата.

3.Олекотен елек-раница

За успешния лов всички детайли са от значение. При лов на ход е много важно дрехите и аксесоарите на ловеца да са леки. Олекотеният ловен елек-раница на La Nuova Regina има големи джобове и отделения за патрони, аксесоари и дивеч и тежи само 560 гр., което дава изключителен комфорт и мобилност по време на лов.

4.Ловен нож

Ловният нож е класика сред ловните подаръци.
Със сигурност вашият приятел има много, но още един нож за допълване на колекцията ще го изненада приятно. Ако той е практичен човек, то по-добре е да се спрете на ножове, които ще му бъдат от полза при лова-за дране на животни и др.
Ако е ценител на бутиковите изделия може да го зарадвате с лимитирана серия ножове с ловни мотиви.

5.Отопляема постелка

Отопляемата постелка е интересен подарък за ловец. Повечето видове лов са през зимния сезон. Ловът с причакване изисква търпение и дълги часове прекарани на студено в чакалото. Може да го изненадате с отопляема постелка, която ще стопли краката му и ще изсуши обувките му. Тя може да осигури също така топлина и допълнителен комфорт на неговото куче в студените дни.

6.Ловен излет

Това е може би най-желаният ловен подарък и ако ловецът има специален повод или е много специален за вас с този подарък ще уцелите право в целта. Свържете се с нас и нашите ловни консултанти ще ви препоръчат най-подходящия лов и ловно стопанство в зависимост от предпочитанията.

7.Кожен портфейл с ловни мотиви

При избора на този ловен подарък е добре да съобразите ловния мотив с предпочитания от ловеца лов-благороден елен, сръндак, дива коза, патици, бекаси и др. Можем да персонализираме вашия подарък за ловец като изпишем неговите инициали на портмонето.

8.Тениска с оригинален принт

Ако имаш приятел или роднина запален по лова на дива свиня, тази тениска е идеален подарък за всеки ловец на диви прасета-висок клас,стилна и оригинална.

9.Ловна шапка

Красив, полезен и бюджетен подарък за ловец е също така и ловната шапка. Може да изберете както за лятото така и термо шапки за студените зимни дни. Дизайнерските модели на марките La Nuova Regina и Trabaldo ще добавят много стил към вашия ловен подарък.

10.Жилетка за куче

Ако искате да изненадате с оригинален ловен подарък своя баща, чичо, любим, приятел ловец който има ловно куче можете да заложите на жилетка за неговия любимец. Ловните жилетка ще увеличи шансовете му за добър лов, а това прави ловния ви подарък безценен.

Имате въпроси?

087 888 0759

Имате предложение или искате да ни пишете?

sales@lovenmagazin.bg